...::: Hoşgeldiniz, Sevgili Misafir :::...

İnternetin hoş olmayan yüzüyle çok sık karşılaştığımız bu günlerde, sadece değerli insanların bir araya geldiği Forumsinsi Ailesinde ; şu anda değerli misafirlerimizden biri olarak bulunuyorsunuz.

İsterseniz üye olarak bu güzel ortamda aile üyelerimizden biri olabilir veya her zaman hoş karşılayacağımız misafirlerimizden biri olarak bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca üye olmanız durumda ailemizdeki mevcut reklamların hiçbiriyle karşılaşmayacaksınız.

Sitemizle ilgili yaşadığınız her türlü sorunu, veya paylaşmak istediklerinizi bize yazabilirsiniz.

Note: If you do not know Turkish, you can use some basic information to understand what our sections are about. ( Please click here to see )

...İyi günler dileriz...

Geri Git   ForumSinsi.com > Arayışa Son Veren Adres |:::::| Bu Sese Kulak Verin |:::::| > Genel Bölümler > Tanışma Odası > Üyelerimizle Röportajlar

Üyelerimizle Röportajlar Bu bölümde her hafta bir üyemizle röportaj yapıp,onları daha yakından tanıyacağız.

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları

Rock_alltime İle Röportajımız

Eski 08-08-2008   #1 (permalink)

hayko26 kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
9/20 11/20
Today Mesaj
0/5 sssss8039
Üye No: 7631
Yer: hell of kızılcıklı
Teşekkür Sayısı: 1,789
1,778 Mesajına 3,545 Tane Teşekkür Aldı
hayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond repute
  hayko26 RSS Feed
Varsayılan Rock_alltime İle Röportajımız

Sinsice Soru:qerçek ismini bağışLar mısın değerli fovumumuza

rock_alltime’ca cevap: Tbikii..Nurdan ;)

Sinsice Soru: nereLisiniz yada nerede oturuyorsunuz?

rock_alltime’ca cevap: Kayserili'liyim..Kayseri'de oturuyorum..Açık adres vermiyim :P

Sinsice Soru:şehrinizden bize biraz bahsetmek istermisiniz

rock_alltime’ca cevap: Valla açık konusmak gerekirse ben pek sevmiyorum :D Gezilicek doğru dürüst hiç bir yer yokk..Kendini gelistiren bir sehir ama hala çoğu yer çöplük içinde..Ama yasadığım ortam güzel :)

Sinsice Soru: yorumunuz için teşekkür ederim.. Peki eğitim durumunuz nasıL ve nerede okuyorsunuz

rock_alltime’ca cevap: Ben tsk ederimm..Su anda lise 2.sınıftayım..Geçtim yani..Ehee marifet gibi solemiş oluyum sayısal seçtim :D

Sinsice Soru Kaç yaşındasınız

rock_alltime’ca cevap: 15

Sinsice Soru Medeni durumunuz nedir ?

rock_alltime’ca cevap: 'Şimdilik' bekarım :D

Sinsice Soru Birazcıkta özeLinize girilim özeL hayatınız nasıL? Sevgi aşk qibi şeyLer desem ne dersniz?

rock_alltime’ca cevap: Hmmm :D Sevgi ask dısında bi sevgiyse etrafımda sevdiğim çook insan var..Basta tabiki ailem olmak üzere..Ama ask konuları biraz karman çorman..Hiç girmemek en sağlıklısı :D

Sinsice Soru İş hayatında hiç tecrübeniz var mı varsa bizimle paylaşmak istermisiniz?

rock_alltime’ca cevap: Olmaz mı..Ömrüm eczane de geçiyo..:D Maksat anneme yardım ama cıkk hayat 3 yılda nedense yordu beni :D

Sinsice Soru Hangi müzik tarzını severek dinLersiniz
rock_alltime’ca cevap: Nickmden de anlasılacağı gbi rock ;)

Sinsice Soru örnek isimler verirmisiniz en iyi rockçı? Sizce kim

rock_alltime’ca cevap: Vazgeçilmezimmm tabiki Şebnem Ferah..Onun dısında Duman,Feridun Düzağaç,Özlem Tekin,Kurban,Teneke vs dinliyorumm

Sinsice Soru NeLer yapmaktan hoşLanırsınız, örneğin yaptığınız bir spor yada çaLdığınız bir müzik aLeti var mı?

rock_alltime’ca cevap: Maleseff..Benim tek ilgi Alanım İki Aile..:D İcommm (İclal Aydın) olsunda nolursa olsun hayatımda :D

Sinsice Soru NasıL bir aiLe yapısına sahipsiniz ? Kaç kardeşiniz var?

rock_alltime’ca cevap: Ailemi çoooook ama çoookkkk seviyorum..Bir tane abim var..İstanbul'da okuyo..Tatillerde ve bi kaç günlüğüne gelebiliyo..O günler de de internet hayatım sona eriyo tbi..:D

Sinsice Soru Hayata bakış açınız ve bekLentiLeriniz neLer bizimle paylqaşırmısınız?

rock_alltime’ca cevap : Hayat çoğu zaman çook sıkıcı ve monoton geliyo..Ama etrafımda olanlara baktıkca aslında bayaa hareketli bir hayatım var..Beklentim ilerde kendi ayaklarımın üstünde durabilmek tbiki..(Halk değimiyle kolumda bir altın bileziğimin bulunması :D (Başta anlamamıştım :D) )
Sinsice Soru hangi takımı tutuyorsunuz neden?

rock_alltime’ca cevap : Tbiki GS ;)

Sinsice Soru fovumumuza takımın hakkında bilgi verirmsiniz?

rock_alltime’ca cevap: Ehee biraz garip olucak ama Arda'dan baska kimin oynadığını bilmiyorum :D Onu da bu Dünya Kupası'nda ogrendim :D Ben sdece GS'lıyım diyebiliyorum :D

Sinsice Soru son olarak fovumda eksik qrduqn bişi ya da fovumdan istediğin bişi var mı fovumu biras eleştirirmsn?

rock_alltime’ca cevap: Açıkçası eksik gördüğüm hiç birşey yok..Gayet sakin ve eğlenceli bir forum..Bu hale gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz tskler ;) Ve bu eğlenceli röpörtaj için çok tşk ederim Hakan ;)

Bu güzeL röportaj için değerLi vaktini ayıran rock_alltime adLı üyemize çok teşekkür ederiz..(=

Bu mesaj en son " 08-08-2008 " tarihinde saat 01:56 PM itibariyle [KAPLAN] tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Mesajınıza teşekkür lütfunda bulunan değerli üyelerimiz:

Cevap : Rock_alltime İle Röportajımız

Eski 08-08-2008   #2 (permalink)

Gözyaşı kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
8/20 17/20
Today Mesaj
0/5 sssss8347
Üye No: 1791
Yer: Uçurumun Kenarı
Teşekkür Sayısı: 1,091
992 Mesajına 1,741 Tane Teşekkür Aldı
Gözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond repute
  Gözyaşı RSS Feed
Varsayılan Cevap : Rock_alltime İle Röportajımız

Nurdan seni tanımak güzeldi çok samimi ve içten röportaj çıkarmışınız ikinizide tebrik ederim bu arada rock müzik dinlemen hoşuma gitti bende çok seviyorum hep bizimle olman dileğimle

Seveni Seveceksin, Seven İçin Öِleceksin...
Sevmiyorum Deme Bir Gün Sende Seveceksin...
Denizlili Sosyete
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-08-2008   #3 (permalink)

sudenaz kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
13/20 7/20
Today Mesaj
0/5 sssss4782
Üye No: 12936
Teşekkür Sayısı: 2,454
1,693 Mesajına 2,794 Tane Teşekkür Aldı
sudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond reputesudenaz has a reputation beyond repute
  sudenaz RSS Feed

bu güzel ve içten röportajınız için ikinizede tşkler haakn ve nurdan=)

isminde güzelmiş bu arada=)

!.... DAYAN FİLİSTİN , DAYAN GAZZE .... !

...ßiz, Siz, Hepimiz FİLİSTİNİZ ...

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-08-2008   #4 (permalink)

rock_alltime kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Organ Fırlatma Champion! Trampoline Trickz 2 Champion! Dağlardan Atlayış Champion!

Activity Longevity
5/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2670
Üye No: 4528
Teşekkür Sayısı: 565
380 Mesajına 663 Tane Teşekkür Aldı
rock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud of
  rock_alltime RSS Feed

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Nurdan seni tanımak güzeldi çok samimi ve içten röportaj çıkarmışınız ikinizide tebrik ederim bu arada rock müzik dinlemen hoşuma gitti bende çok seviyorum hep bizimle olman dileğimle
Çok tşkler Gözyası..Rock müzik sevmene çook sevindim..E yalnz değilim demekki :P

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu güzel ve içten röportajınız için ikinizede tşkler haakn ve nurdan=)

isminde güzelmiş bu arada=)
Çok tşkler cnmmm..:) İsmimi pek sevdiğim solenemez ama senden bunu duymak çok hosuma gitti..:)

Hayat bir kez daha ağıtLar yakıyor günahLarma .. AynaLarn aykırı titreşimLernde görüyorum ruhunu ..

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-08-2008   #5 (permalink)

gothicc_girll26 kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
2/20 6/20
Today Mesaj
0/5 sssss1904
Üye No: 15277
Teşekkür Sayısı: 1,415
826 Mesajına 1,453 Tane Teşekkür Aldı
gothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud ofgothicc_girll26 has much to be proud of
  gothicc_girll26 RSS Feed

ayh cnm roportaj çoq qzL oLmuş nurdan^ım hakan sana da tşklr.. (:
işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde..

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan...__|
'seLin_
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-08-2008   #6 (permalink)

[KAPLAN] kullanıcısının avatarı

Activity Longevity
18/20 20/20
Today Mesaj
0/5 ssss12506
Üye No: 1
Yer: Müslümanlık, Türklük Denince; Yüreklerin Tutuştuğu Yerdenim. Of / Trabzon
Teşekkür Sayısı: 2,940
1,126 Mesajına 2,082 Tane Teşekkür Aldı
[KAPLAN] İtibar düzeyini kapadı
  [KAPLAN] RSS Feed

Bu güzel röportaj için değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizleri tanımak güzeldi Sevgili Rock_alltime.

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-08-2008   #7 (permalink)

rock_alltime kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Organ Fırlatma Champion! Trampoline Trickz 2 Champion! Dağlardan Atlayış Champion!

Activity Longevity
5/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2670
Üye No: 4528
Teşekkür Sayısı: 565
380 Mesajına 663 Tane Teşekkür Aldı
rock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud of
  rock_alltime RSS Feed

Çook tşkler Sevgili Gothicc_girll26 ve Kaplan :)
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-08-2008   #8 (permalink)

_SiYaH_ kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
1/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss3812
Üye No: 4612
Teşekkür Sayısı: 10
92 Mesajına 115 Tane Teşekkür Aldı
_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of_SiYaH_ has much to be proud of
  _SiYaH_ RSS Feed

seni tanımak gzldi nurdan paylaşım için tşklr...

_APOCALYPTİCA_
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-09-2008   #9 (permalink)

Equinox kullanıcısının avatarı

Activity Longevity
11/20 8/20
Today Mesaj
0/5 sssss1719
Üye No: 11660
Teşekkür Sayısı: 1,288
786 Mesajına 1,647 Tane Teşekkür Aldı
Equinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond reputeEquinox has a reputation beyond repute
  Equinox RSS Feed

Seni yakından tanıdığıma memnun oldum nurdan. Okulunda da başarılar dilerim.

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-09-2008   #10 (permalink)