...::: Hoşgeldiniz, Sevgili Misafir :::...

İnternetin hoş olmayan yüzüyle çok sık karşılaştığımız bu günlerde, sadece değerli insanların bir araya geldiği Forumsinsi Ailesinde ; şu anda değerli misafirlerimizden biri olarak bulunuyorsunuz.

İsterseniz üye olarak bu güzel ortamda aile üyelerimizden biri olabilir veya her zaman hoş karşılayacağımız misafirlerimizden biri olarak bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca üye olmanız durumda ailemizdeki mevcut reklamların hiçbiriyle karşılaşmayacaksınız.

Sitemizle ilgili yaşadığınız her türlü sorunu, veya paylaşmak istediklerinizi bize yazabilirsiniz.

Note: If you do not know Turkish, you can use some basic information to understand what our sections are about. ( Please click here to see )

...İyi günler dileriz...

Geri Git   ForumSinsi.com > Arayışa Son Veren Adres |:::::| Bu Sese Kulak Verin |:::::| > Genel Bölümler > Tanışma Odası > Üyelerimizle Röportajlar

Üyelerimizle Röportajlar Bu bölümde her hafta bir üyemizle röportaj yapıp,onları daha yakından tanıyacağız.

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları

Jasmine'yle Roportajımız

Eski 07-07-2008   #1 (permalink)

hayko26 kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
9/20 11/20
Today Mesaj
0/5 sssss8039
Üye No: 7631
Yer: hell of kızılcıklı
Teşekkür Sayısı: 1,789
1,778 Mesajına 3,545 Tane Teşekkür Aldı
hayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond repute
  hayko26 RSS Feed
Varsayılan Jasmine'yle Roportajımız

Sinsice Soru: Sevgili jasmine gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ?

jasmine'ce cevap : gerçek ismim yasemin

Sinsice Soru: : Nerelisiniz ya da nerede oturuyorsunuz?

jasmine'ce cevapAnnem ,babam bulgaristanlı ama ben doğuma büyüme istanbulluyum...

Sinsice Soru: Eğitim durumunuz nedir ? Nerede okuyorsunuz?

jasmine'ce cevapÜniversiteyi yarım bıraktım .Anadolu Üniversitesi Eskişehir Açık Öğretim Fakültesi

Sinsice Soru: Kaç yaşındasınız?

jasmine'ce cevap.21 yaşındayım

Sinsice Soru:Medeni durumunuz nedir ?

jasmine'ce cevaptabiii ki de bekar :D

Sinsice Soru: Biraz özele girelim bu sefer Özel hayat nasıl? Sevgi aşk desem ne dersiniz?

jasmine'ce cevap : Hayatımda şu anda kimse yok

Sinsice Soru:İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ?

jasmine'ce cevap : Biraz var

Sinsice Soru:Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz?

jasmine'ce cevap: Ben aslında hoşuma giden müzik tarzlarını dinlerim .Örneğin: türk halk müziği, pop,gibi ...

Sinsice Soru:Neler yapmaktan hoşlanırsınız, örneğin yaptığınız bir spor ya da çaldığınız bir müzik aleti var mı?

jasmine'ce cevap: müzik dinlemek.kitap okumak( bu aralar okumasamda) voleybol oynamak gibi... çaldığım bir alet yok daha doğrusu bilmiyorum . Sadece bildiğim fülüt başka bir aleti çalamam zaten :D

Sinsice Soru:Nasıl bir aile yapısına sahipsiniz ? Kaç kardeşsiniz?

jasmine'ce cevap: normal sıradan bir aile yapısına sahibiz:D 5 kişiyiz annem,babbam,amcam,ben ve kardeşim bizi iki kardeşiz en büyüğü ben oluyorum malesef :D

Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler?

jasmine'ce cevap. Hayatta pek bekletim yok ALLAH'ıma çok şükür ailem yanımda herşeyden önemli olan bu gerisi zaten gelir ....

Sinsice Soru:Hayatta en çok yapmak istediğiniz şey nedir?

jasmine'ce cevap:basın yayın vew hakla ilişkiler bölümünde okumak

Sinsice Soru:Bilgisayar ve internet ile ilk olarak ne zaman tanıstınız?

jasmine'ce cevap: Ben bilgisayarla ve internetle lisede tanıştım

Sinsice Soru: İnternetle aranız nasıl? İnternet sizin için ne kadar önemli?

jasmine'ce cevap :internetle aram iyi.ama benim için o kadarda önemli bir şey deil.

Sinsice Soru: Nickiniz neden jasmine

jasmine'ce cevap: Çünkü herkes bana tüm arkadaşlarım jasmine dedikleri için benim bu isim çok hoşuma gittiği için koydum..

Sinsice Soru:Müdürlerimizden biri olarak forumumuzu eleştirmenizi istesek bize neler söylersiniz?

jasmine'ce cevap:Forumumuz dört dörtlük eleştirilecek bir konu yok bence ....

Sinsice Soru: Seni biraz sıkıştıralım:) Forumda en sevdiğin üyeler hangileri?

jasmine'ce cevap:Valla en çok sevdiğim sevgili suskun.sevgili su perisi aslında herkesi çok severim ama onların yeri daha ayrı...

Sinsice Soru:Son olarak forumumuzun daha da güzel olması için sizce neler yapılabilir?

jasmine'ce cevap:Formumuz hergün daha iyi şeyler yapılıyor ve gün geçtikçe daha da güzel şeyler yapılacaktır...

Bu güzel röportaj için değerli vaktini ayıran jasmine’ye adlı üyemize çok teşekkür ederiz.

Cevap : Jasmine'yle Roportajımız

Eski 07-07-2008   #2 (permalink)

rock_alltime kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Organ Fırlatma Champion! Trampoline Trickz 2 Champion! Dağlardan Atlayış Champion!

Activity Longevity
5/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2670
Üye No: 4528
Teşekkür Sayısı: 565
380 Mesajına 663 Tane Teşekkür Aldı
rock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud ofrock_alltime has much to be proud of
  rock_alltime RSS Feed
Varsayılan Cevap : Jasmine'yle Roportajımız

Seni tanımak çok güzeldi Yasemin..

İkinize de çok tşkler..:)

Hayat bir kez daha ağıtLar yakıyor günahLarma .. AynaLarn aykırı titreşimLernde görüyorum ruhunu ..

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesajınıza teşekkür lütfunda bulunan değerli üyelerimiz:

Eski 07-07-2008   #3 (permalink)

Ruh Hali:

Activity Longevity
9/20 11/20
Today Mesaj
0/5 sssss8039
hayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond reputehayko26 has a reputation beyond repute
  hayko26 RSS Feed

biz teşekkür ederiz
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2008   #4 (permalink)

yasemin seni tanımak güzeldi. teşekkürler hayko.

Neler istediler neler..

Sonra bırakıp dünyayı gittiler.

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2008   #5 (permalink)

Ruh Hali:

Activity Longevity
9/20 11/20
Today Mesaj
0/5 sssss8039
  hayko26 RSS Feed

bn teşekkür ederim abi
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2008   #6 (permalink)

Şengül kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
18/20 19/20
Today Mesaj
0/5 sssss3293
Üye No: 83
Teşekkür Sayısı: 1,092
1,045 Mesajına 1,726 Tane Teşekkür Aldı
Şengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond reputeŞengül has a reputation beyond repute
  Şengül RSS Feed

Bu güzel röportaj için her iki arkadaşamıza teşekkür ederim.Hayko 26 emeğine kalemine sağlık.
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2008   #7 (permalink)

Ruh Hali:

Activity Longevity
9/20 11/20
Today Mesaj
0/5 sssss8039
  hayko26 RSS Feed

bn teşekkürlederim şengül
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2008   #8 (permalink)

[KAPLAN] kullanıcısının avatarı

Activity Longevity
18/20 20/20
Today Mesaj
0/5 ssss12506
Üye No: 1
Yer: Müslümanlık, Türklük Denince; Yüreklerin Tutuştuğu Yerdenim. Of / Trabzon
Teşekkür Sayısı: 2,940
1,126 Mesajına 2,082 Tane Teşekkür Aldı
[KAPLAN] İtibar düzeyini kapadı
  [KAPLAN] RSS Feed

Bu güzel röportaj için değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizi yakından tanımak güzel Sevgili Jasmine.

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2008   #9 (permalink)

su perisi kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
9/20 7/20
Today Mesaj
0/5 sssss1502
Üye No: 13624
Teşekkür Sayısı: 1,484
846 Mesajına 1,847 Tane Teşekkür Aldı
su perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant futuresu perisi has a brilliant future
  su perisi RSS Feed

Hayko26 ellerine sağlık, yasemini tanımama rağmen onunla ilgili bu röportajı okumak yinede hoşuma gitti. Emeğine sağlık...

Alıntı Yaparak Cevapla