İnternetin hoş olmayan yüzüyle çok sık karşılaştığımız bu günlerde, sadece değerli insanların bir araya geldiği Forumsinsi Ailesinde ; şu anda değerli misafirlerimizden biri olarak bulunuyorsunuz.
İsterseniz üye olarak bu güzel ortamda aile üyelerimizden biri olabilir veya her zaman hoş karşılayacağımız misafirlerimizden biri olarak bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca üye olmanız durumda ailemizdeki mevcut reklamların hiçbiriyle karşılaşmayacaksınız.
Sitemizle ilgili yaşadığınız her türlü sorunu, veya paylaşmak istediklerinizi bize yazabilirsiniz.
Note: If you do not know Turkish, you can use some basic information to understand what our sections are about. ( Please click here to see )
her ikinizide tebrik ederim arkadaşlar bu kadar zevkli bir röportaj okudum ...sevgili kezban seni tanımak gerçektende güzel....emeğine sağlık gothicc_girll26...
Teşekkür Sayısı: 2,940
1,126 Mesajına 2,082 Tane Teşekkür Aldı
Cevap : Kezban^ımla Beraber...(=
Sizi tanımaktan mutluluk duydum Sevgili Kezban. Gönül zenginliğinizi bu röportajla bir kez daha bizlere göstermiş oldunuz. Bu güzel röportaja vesile olduğu için ayrıca Gothic_girll'e teşekkür ederim.