...::: Hoşgeldiniz, Sevgili Misafir :::...
İnternetin hoş olmayan yüzüyle çok sık karşılaştığımız bu günlerde, sadece değerli insanların bir araya geldiği Forumsinsi Ailesinde ; şu anda değerli misafirlerimizden biri olarak bulunuyorsunuz.
İsterseniz üye olarak bu güzel ortamda aile üyelerimizden biri olabilir veya her zaman hoş karşılayacağımız misafirlerimizden biri olarak bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca üye olmanız durumda ailemizdeki mevcut reklamların hiçbiriyle karşılaşmayacaksınız.
Sitemizle ilgili yaşadığınız her türlü sorunu, veya paylaşmak istediklerinizi bize yazabilirsiniz.
Note: If you do not know Turkish, you can use some basic information to understand what our sections are about. ( Please click here to see )
...İyi günler dileriz...
|
| Üyelerimizle Röportajlar Bu bölümde her hafta bir üyemizle röportaj yapıp,onları daha yakından tanıyacağız. |
09-11-2007
|
#21 (permalink)
|
|
|
gercekten ama gercekten süper bir söyllesi ollmus..
özellklle okullardaki ingillizce ögretillme cabasını bnde anllamıs deillim..=)
ikinizi de tesekkürü borc billirim..
|
|
 |
|
 |
09-12-2007
|
#22 (permalink)
|
Ruh Hali:
Üye No: 2429
Yer: Aydınlıktan geliyorum...
Teşekkür Sayısı: 0
3 Mesajına 3 Tane Teşekkür Aldı
|
Şimdiye kadar iki harika insanla söyleşi yapılmış, iki harika söyleşi çıkmış ortaya. Bu sözlerimin yanlış anlaşılmayacağından emin olduğum için söylüyorum, ama [KAPLAN]'a da, Ergenekon'a da hayranım, bunu daha açık bir şekilde dile getiremem. Benim nezdimde olağanüstü insanlar. İkisiyle de hayat görüşleri ve siyasi görüşler bakımından ortak fikirlere sahibim, böylesine güzel fikirli insanlara benzemek de bana gurur veriyor. Özellikle Ergenekon'un geçmişine değinmesi beni çok etkiledi, kendi hayatıma benzettim biraz. Mâlum, hâlâ "küçük bir çocuk"um ama birçok şey yaşadım, mütevazi görünmüyorsam affedin, ama hayatı gördüm. Bu yönden kendimi şanslı addediyorum, çünkü tüm kayıplarıma rağmen kazanımların çok oldu.
Söyleyecek çok şeyim var, ama sizleri sıkmak istemiyorum. Buradan küçük bir isteğimi dile getireceğim, belki sevgili [KAPLAN] ve sevgili Ergenekon dönüp bu yazımı okurlar ve isteğimi çok sıkıcı veya büyük görmezler, ama ikisiyle de tanışmak istiyorum. Benim nezdimde çok değerli olan bu iki insan gönlümde güzel birer köşe kapmış olmalı ki bende bu isteği uyandırıyor, gönlümdeki yerlerini kendileri yarattığı için, yerlerine varana kadar kırmızı halı da serebilirim önlerine.
Dediğim gibi, söyleyecek çok şeyim var, tüm o ağırbaşlı görünümlerime rağmen geveze bir insan olabilir ve sizi sıkabilirim. Şimdi beni bekleyen insanların yanına gidiyorum, bunu söylemek biraz abes olacak belki ama tehlikeli bir yere gidiyorum, 16 yaşındayım ama memleket meselelerine ahmaklık ederek erken ve yanlış bir şekilde atıldım. Bu güzel başlık altından şunu söylemek istiyorum; bu forumda çok değerli insanlar var, yakın çevrenizde bulamayabileceğiniz kadar değerli insanlar, hepsinin adını sayamam, ama onlar değerleri bilinen kişiler tarafından hak ettiğince seviliyor bence. Bu kişilerin gönlümde büyük bir yeri olduğunu söylemek istiyorum, sizleri seviyorum değerli arkadaşlar, mutlu geçsin güneşin altındaki günleriniz ve huzurlu olsun ay ışığı altındaki geceleriniz...
Söyleşiyi yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...
Saygılarımla...
Düşününce suçlayamazlar...
|
|
|
|
 |
09-12-2007
|
#23 (permalink)
|
Üye No: 3110
38 Mesajına 53 Tane Teşekkür Aldı
|
içten, samimi,güzel duygu ve düşüncelerin için teşekkürler isimsiz karanlık. Sevgiler karşılıksız değildir, aynı duygu ve düşünceleri paylaşmaktan mutluyum.Sağol.
|
09-12-2007
|
#24 (permalink)
|
Ruh Hali:
Üye No: 7348
Yer: ANKARA
Teşekkür Sayısı: 49
36 Mesajına 65 Tane Teşekkür Aldı
|
Gerçekten güzel bir söyleşi ilk defa bu kadar iyi bi foruma üyeyim
teşekkürler!!!
|
 |
|
 |
09-12-2007
|
#25 (permalink)
|
Üye No: 1
Yer: Müslümanlık, Türklük Denince; Yüreklerin Tutuştuğu Yerdenim. Of / Trabzon
Teşekkür Sayısı: 2,940
1,126 Mesajına 2,082 Tane Teşekkür Aldı
|
Alıntı:
İSİMSİZ KARANLIK tafarından gönderildi
Şimdiye kadar iki harika insanla söyleşi yapılmış, iki harika söyleşi çıkmış ortaya. Bu sözlerimin yanlış anlaşılmayacağından emin olduğum için söylüyorum, ama [KAPLAN]'a da, Ergenekon'a da hayranım, bunu daha açık bir şekilde dile getiremem. Benim nezdimde olağanüstü insanlar. İkisiyle de hayat görüşleri ve siyasi görüşler bakımından ortak fikirlere sahibim, böylesine güzel fikirli insanlara benzemek de bana gurur veriyor. Özellikle Ergenekon'un geçmişine değinmesi beni çok etkiledi, kendi hayatıma benzettim biraz. Mâlum, hâlâ "küçük bir çocuk"um ama birçok şey yaşadım, mütevazi görünmüyorsam affedin, ama hayatı gördüm. Bu yönden kendimi şanslı addediyorum, çünkü tüm kayıplarıma rağmen kazanımların çok oldu.
Söyleyecek çok şeyim var, ama sizleri sıkmak istemiyorum. Buradan küçük bir isteğimi dile getireceğim, belki sevgili [KAPLAN] ve sevgili Ergenekon dönüp bu yazımı okurlar ve isteğimi çok sıkıcı veya büyük görmezler, ama ikisiyle de tanışmak istiyorum. Benim nezdimde çok değerli olan bu iki insan gönlümde güzel birer köşe kapmış olmalı ki bende bu isteği uyandırıyor, gönlümdeki yerlerini kendileri yarattığı için, yerlerine varana kadar kırmızı halı da serebilirim önlerine.
Dediğim gibi, söyleyecek çok şeyim var, tüm o ağırbaşlı görünümlerime rağmen geveze bir insan olabilir ve sizi sıkabilirim. Şimdi beni bekleyen insanların yanına gidiyorum, bunu söylemek biraz abes olacak belki ama tehlikeli bir yere gidiyorum, 16 yaşındayım ama memleket meselelerine ahmaklık ederek erken ve yanlış bir şekilde atıldım. Bu güzel başlık altından şunu söylemek istiyorum; bu forumda çok değerli insanlar var, yakın çevrenizde bulamayabileceğiniz kadar değerli insanlar, hepsinin adını sayamam, ama onlar değerleri bilinen kişiler tarafından hak ettiğince seviliyor bence. Bu kişilerin gönlümde büyük bir yeri olduğunu söylemek istiyorum, sizleri seviyorum değerli arkadaşlar, mutlu geçsin güneşin altındaki günleriniz ve huzurlu olsun ay ışığı altındaki geceleriniz...
Saygılarımla...
|
Kısacık ömrümüz içindeki, anlamlı hayatlarımız sanal da olsa bir araya geldi. Seni tanıdığım günden itibaren göstermiş olduğun ilgiden de, hiçbir zaman şüphe duymadım. Gerek yaşından büyük yorumlarınla, gerekse davranışlarınla özel bir genç olduğunu bize fazlasıyla ispat ettin.
Yazdıklarınla “ küçük yaşına “ inat birşeylerin peşinden koştuğunu görüyorum. Bilmeni isterim ki, zaman zaman hayat senden zoru başarmanı isteyebilir, önemli olan hedefe ulaşacağına canı gönülden inanman ve uğruna ter dökebilmendir. Nitekim büyük hedefler, büyük düşünen insanların eseridir.
Fikir ve gönül birliğimiz daim olsun...
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
09-12-2007
|
#26 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
İSİMSİZ KARANLIK tafarından gönderildi
Saygılarımla...
|
Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi
Kısacık ömrümüz içindeki, anlamlı hayatlarımız sanal da olsa bir araya geldi. Seni tanıdığım günden itibaren göstermiş olduğun ilgiden de, hiçbir zaman şüphe duymadım. Gerek yaşından büyük yorumlarınla, gerekse davranışlarınla özel bir genç olduğunu bize fazlasıyla ispat ettin.
Yazdıklarınla “ küçük yaşına “ inat birşeylerin peşinden koştuğunu görüyorum. Bilmeni isterim ki, zaman zaman hayat senden zoru başarmanı isteyebilir, önemli olan hedefe ulaşacağına canı gönülden inanman ve uğruna ter dökebilmendir. Nitekim büyük hedefler, büyük düşünen insanların eseridir.
Fikir ve gönül birliğimiz daim olsun...
|
iyiyki böyle bir foruma üyeyim..ikinize de (ayrıca puslu ve ergenekona) teşekkür ederim..bn hayatm boyunca bu denli güzeL ve seviyeli bir forum görmedm..daha küçük yaşıma rağmen görmemem gayet doğal.ama kimi forumlar var sizi bağlasalar durmazsınız..buraya üye olduğum ilk günden beri bişeyler bni buraya çekti..hata yaptığım uyarı aldığım zamanlar da oldu..ama o kdar anlayışlı insanlar varki hatamın payını küçülttüler..sanal ortamda kimin ne olduğu belli olmaz ama ben buradaki arkadaşları aileden biri gibi görüyorum..gerek verilen cevaplardan gerekse yapılan yorumlardan dolayı hepinize teşekkür ederim..
konuyu biraz uzattım ama değinmek istediğim nokta İSİMSİZ KARANLIK' ın bu denli açık konuşması ve [KAPLAN]' ın verdiği o güzel cevap..belki de bu seviyeden dolayı bu forumu oldukça çok seviyorum..
çok teşekkürler..
|
|
|
 |
09-12-2007
|
#27 (permalink)
|
Ruh Hali:
Üye No: 240
33 Mesajına 39 Tane Teşekkür Aldı
|
gerçekten daha önceden beri bu bölümü takip etmeme ragmen bi türlü agzımı açamadım....arkadaşlar süpersiniz gerçekten ...açıkcası böyle bi bölümü ergenekonun yaratması beni şaşırtmadı....ama şöyle bi gerçek var buradaki degerli üyelerimiz gerçekten özenle seçilmiş gibi..
SEWGİLİ ARKADAŞLAR ,NEDEN FORUMSİNSİ SORUSU KARŞISINDA VEREBİLECEK EN GÜZEL CEVABA ORTAM SAGLADIGINIZ İÇİN HEPNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM .....
|
 |
Cevap : Sinsi Koltuk |
 |
10-28-2007
|
#28 (permalink)
|
Ruh Hali:
Üye No: 8520
1 Mesajına 1 Tane Teşekkür Aldı
|
Cevap : Sinsi Koltuk
kaplan abi röportas cok harıka olmus azına ve ellerıne saglık argenekon sanada tesekkur ederım 
Bu mesaj en son " 10-28-2007 " tarihinde saat 10:26 AM itibariyle ogzhn tarafından düzenlenmiştir....
|
|
|
|
 |
Cevap : Sinsi Koltuk |
 |
06-30-2008
|
#29 (permalink)
|
Ruh Hali:
Üye No: 16430
Teşekkür Sayısı: 329
385 Mesajına 590 Tane Teşekkür Aldı
|
Cevap : Sinsi Koltuk
söyleşi mükemmel olmuş.güzel bir fikir atılmış ortaya ne güzel.koltugun ikinci konugunu sabırsızlıkla bekliyorum=)
çabuk yapın çabuk okuyalım.
hepsi için teşekkürler..
|
|
|
|
|
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
|
|
|
| Konu Araçları |
|
|
| Görünüm Modları |
Düzenli Mod
|
Gönderme Kuralları
|
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok