...::: Hoşgeldiniz, Sevgili Misafir :::...

İnternetin hoş olmayan yüzüyle çok sık karşılaştığımız bu günlerde, sadece değerli insanların bir araya geldiği Forumsinsi Ailesinde ; şu anda değerli misafirlerimizden biri olarak bulunuyorsunuz.

İsterseniz üye olarak bu güzel ortamda aile üyelerimizden biri olabilir veya her zaman hoş karşılayacağımız misafirlerimizden biri olarak bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca üye olmanız durumda ailemizdeki mevcut reklamların hiçbiriyle karşılaşmayacaksınız.

Sitemizle ilgili yaşadığınız her türlü sorunu, veya paylaşmak istediklerinizi bize yazabilirsiniz.

Note: If you do not know Turkish, you can use some basic information to understand what our sections are about. ( Please click here to see )

...İyi günler dileriz...

Geri Git   ForumSinsi.com > Arayışa Son Veren Adres |:::::| Bu Sese Kulak Verin |:::::| > Genel Bölümler > Tanışma Odası

Tanışma Odası Yeni üyelerimizin ilk durağı. Ailemiz için bir sıcak merhabanızın önemi büyüktür...

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları

Cevap : Haftanın Konuğu

Eski 08-26-2008   #11 (permalink)

rock_alltime kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Bowling Hindi Champion! Basketçi Gençlik Champion! Organ Fırlatma Champion! Trampoline Trickz 2 Champion! Dağlardan Atlayış Champion!

Activity Longevity
7/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2640
Üye No: 4528
Teşekkür Sayısı: 521
356 Mesajına 583 Tane Teşekkür Aldı
rock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to behold

Varsayılan Cevap : Haftanın Konuğu

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
forumda seni en mutlu eden olay nedir rock_alltime?
forumda en sevdiğin kişiler kimlerdir=)?bu akdar yeterli şimdilik=)
Müdür olmam :) Çok sevinmiştim..Hiç bir forumda bu kdr uzun süre bulunmadım..Ve tbi hiç bir forumda müdürlük yetkim olmadı..Emeğimin karsılığını almak güzel bir duygu :)

Forumda sewmediğim kisi yok dyebilirim..Yani tek tük var..Diğerleri zaten banlandı :D Ama sewdiğim birkaç kişi sayıcak olursam ; pesimistt , gothicc_girll26 , her ne kdr artık forumumzda olmasa da hayko26 , Gülgüzeli vs..Bunlar başlıcalarım..Tabiki tanısma fırsatı bulamadığım , izlenimimle sewdiğim çook üye var..:)

Bu güzel soru için tskler cnmm :)

Git .. Git .. Gitt--me dur ne oLursnn..

Gtme kaL yLan soyLedmm ..

Gtme dur dha smdiden deLiLer gbi ozLdimm..

Alıntı Yaparak Cevapla
Mesajınıza teşekkür lütfunda bulunan değerli üyelerimiz:

Eski 08-26-2008   #12 (permalink)

suskun kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
2/20 15/20
Today Mesaj
0/5 sssss4666
Üye No: 3812
Yer: ^^ĭکт@ивﺙℓ^^
Teşekkür Sayısı: 675
802 Mesajına 1,463 Tane Teşekkür Aldı
suskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond reputesuskun has a reputation beyond repute

Hayatında en önemli değerlerim dediğin neler var rock_altime? 3.soruda benden olsun:)

ßir melek kaydı qöSlerimden ..
ßenim meLek olduquna inanmak istediqim aSlında hic oLmamıs ßir melek ..
ßir dü$ qördüm ..
Düşlerde yaşanır ßir a$k yarattım .. Dü$ ßitti qöSlerim qerCeqe uyandı..
ßir a$k çizdim SenaryOsu ßana Ait .. Parcalandı düşüp qöSlerimden ..
ßen yapbozLarda kayßoldum ..
Şimdi ßir umut yanar qöSlerimde .. Seni unutmaya dair ..
GerCek aŞkı yaşayaßilmeye dair ...

Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına;
Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş .
Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren.
Ama Bazen...!Unutmak Gerekiyormuş,UNUTULMA Pahasına...

Düşüncelerim çakıl taşı
Gözyaşlarım yağmur damlası
Duygularım ise karamsar taslağı
Adım DeĞeRSiZ,insan fazlalığı.

[v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YüReK İ$i ZoR OlsA g€r€k]
רغ ش ز

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2008   #13 (permalink)

Ruh Hali:

Bowling Hindi Champion! Basketçi Gençlik Champion! Organ Fırlatma Champion! Trampoline Trickz 2 Champion! Dağlardan Atlayış Champion!

Activity Longevity
7/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2640
rock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to beholdrock_alltime is a splendid one to behold

Alıntı:
suskun tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hayatında en önemli değerlerim dediğin neler var rock_altime? 3.soruda benden olsun:)
Basta tabikii ailem..En değerli varlıklarım onlar benimm..Daha sonra dostlarım..Çok olmasa da "en iyi arkadas" derecesinde arkadaslarım var..Ve bnm için çok değerliler..Ve tabiki İki Ailemm :D Sadece içinde İclal Aydın olduğu için diil bnm için apayrı bir yeri olduğu için..Bilen bilir kapıldım gidiyorum İki Aile sevdasına :D

Çok tsk ederim Suskun :)
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2008   #14 (permalink)

KRDNZ kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Mini Pacman Champion! İleri Marş Champion! Aim and Fire Champion! Drunk Driver Championship Champion! Ördek Avcısı Champion! Buzda Dans Champion!

Activity Longevity
17/20 4/20
Today Mesaj
1/5 ssssss871
Üye No: 16781
Teşekkür Sayısı: 1,495
528 Mesajına 1,065 Tane Teşekkür Aldı
KRDNZ has much to be proud ofKRDNZ has much to be proud ofKRDNZ has much to be proud ofKRDNZ has much to be proud ofKRDNZ has much to be proud ofKRDNZ has much to be proud ofKRDNZ has much to be proud ofKRDNZ has much to be proud of

Bi tane de benden:)
Senin için mutluluk nedir? Bir insanın mutlu bir hayat geçirmesi için neler olması gerekir? Sen mutlu musun?

İsterim ki ömrü vatan yolunda tüketem
Meş'um bir el al bayrağı vurdu yerden yere
Lâkin daha çok yükseldi bayrağım göklere
Aldatılmış gençler hiç mi sızlamadı vicdanınız
Halbuki bayrakla sembolleşiyor millî andınız
Bu göklere ay-yıldızlı Türk bayrağı yakışır ancak
Düşürülmedi yere düşürülemez asla bu sancak
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-27-2008   #15 (permalink)

Equinox kullanıcısının avatarı

Activity Longevity
2/20 7/20
Today Mesaj
0/5 sssss1583
Üye No: 11660
Teşekkür Sayısı: 1,074
673 Mesajına 1,390 Tane Teşekkür Aldı
Equinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant futureEquinox has a brilliant future

Sevgili rock_alltime bir soru sormamız gerekiyor belki ama ben sormayacağım. hayatın o kadar başında ve o kadar güzel yerindesin ki ne soracağımı bilemiyorum:) Allah yaptığın tüm hayırlı işlerinde önünü açık etsin inşalah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-27-2008   #16 (permalink)

Ruh Hali:

Activity Longevity
7/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2640

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bi tane de benden:)
Senin için mutluluk nedir? Bir insanın mutlu bir hayat geçirmesi için neler olması gerekir? Sen mutlu musun?
Benim için mutluluk sewdklerimn yanımda olması demek..Etrafımda ailem , arkadaslarım varsa ve huzurluysam daha ne isterim ki :) Mutluluk biraz olsun maddiyata da bağlı..Ve ne yazıkki bu bir gerçek..Bir kuru ekmeği paylastığın an en özel anlardan biridir ama insan bir süre sonra yetinemiyor ve huzur da kalmıyor..Mutluluk=para asla demiyorum ama maalesef parasızda birseyler yürümüyor..

Ben ailem basımda olduğu sürece çook mutluyum..Ehee haftada bi kaç kez mutlaka depresyona girerim o ayrı :D Ama genelde çook mutluyumdur..Bu yüzdendir ki her an bi gülümseme olusuyo yüzümde :D

Çok tşk ederm bu güzel soru için KRDNZ :)
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-27-2008   #17 (permalink)

Ruh Hali:

Activity Longevity
7/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2640

Alıntı:
Equinox tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sevgili rock_alltime bir soru sormamız gerekiyor belki ama ben sormayacağım. hayatın o kadar başında ve o kadar güzel yerindesin ki ne soracağımı bilemiyorum:) Allah yaptığın tüm hayırlı işlerinde önünü açık etsin inşalah
Çook tşk ederim Sevgili Equinox :) Evet bişeylerin basında olduğumu inkar etmicem :P Ama önümde ne kdar var bilinmez..İnsan 5 dk sonrasını garanti edemiyor :) Yinede güzel dileklerin için çok tskler :)
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-27-2008   #18 (permalink)

Gözyaşı kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
3/20 17/20
Today Mesaj
0/5 sssss8162
Üye No: 1791
Yer: Uçurumun Kenarı
Teşekkür Sayısı: 733
870 Mesajına 1,524 Tane Teşekkür Aldı
Gözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond reputeGözyaşı has a reputation beyond repute

Bir soruda benden olsun sevgili arkadaşım rock_altime en çok yapmak istediğin bir şey ve görmek istediğin neler var kısaca bizimle paylaşırmısın

''''''''''''''''Tek Suçu Sevmekti'''''''''''''''
__________Denizlili Erol___________
  Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-27-2008   #19 (permalink)

Ruh Hali:

Activity Longevity
7/20 13/20
Today Mesaj
0/5 sssss2640

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bir soruda benden olsun sevgili arkadaşım rock_altime en çok yapmak istediğin bir şey ve görmek istediğin neler var kısaca bizimle paylaşırmısın
Tabikii zevkle :) En çok yapmak istediğim sey (en azından 2 yıldır) İclal Aydın'ı görmekk..Bir arkadasım sayesinde 1 dk konusma fırsatım oldu :D Ama ben Kayseride İcomm İstanbulda olduğu için ünivesitede İstanbul'da olmak istiyorum :D (Tabi sadece İcom için değil ama İstanbul'un büyüük bir katkısı olucak görmemde :D ) Artık bu hevesle kanka bile olabilirim ; o dereceye geldim :D Çoğu kişide vardır hayran olduğu insanları görmek..Ben İcomm'u bide ayy inşallah Şebomm'u görmek istiyorum :D Fazla istiyorum farkındayım ; gelecekte bu halime de gülebilirim ama son 2 senedir enn çok yapmak istediğim şey ve görmek istediğim kişiler Şebomm ve İcomm :D

Tsk ederimm Gözyası :)
  Alıntı Yaparak Cevapla