İnternetin hoş olmayan yüzüyle çok sık karşılaştığımız bu günlerde, sadece değerli insanların bir araya geldiği Forumsinsi Ailesinde ; şu anda değerli misafirlerimizden biri olarak bulunuyorsunuz.
İsterseniz üye olarak bu güzel ortamda aile üyelerimizden biri olabilir veya her zaman hoş karşılayacağımız misafirlerimizden biri olarak bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca üye olmanız durumda ailemizdeki mevcut reklamların hiçbiriyle karşılaşmayacaksınız.
Sitemizle ilgili yaşadığınız her türlü sorunu, veya paylaşmak istediklerinizi bize yazabilirsiniz.
Note: If you do not know Turkish, you can use some basic information to understand what our sections are about. ( Please click here to see )
Bu şarkıda çok güzel teşekkür ederim bbk yanlız ben gerçekten birini sevdim aşk bambaşka bir şey sadece yaşamak gerekir ama o artık evli biri neyse parçama yer verdiğin için sağol arkadaş
Mesajınıza teşekkür lütfunda bulunan değerli üyelerimiz:
Parça için teşekkürler bbk bende slow bi parça istiyorum arif susam ümit besen veya cengiz kurtoğlundan herhangi bir parçayı çalarsan sevinirim iyi yayınlar başarılar
ben tekrar rica etcem bakıyorum herkes slowdan gitmiş bende kolbastı istiyorum biraz oynayalımda neşemiz yerine gelsin daa=) iyi yayınlar...(bulabilirsen sevinirim bulamazsanda canın sağolsun limewirede istemediğin kadar var=))