Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?

Eski 09-03-2008   #8 (permalink)
kezban

kezban kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
1/20 5/20
Today Mesaj
0/5 ssssss821
Üye No: 16430
Teşekkür Sayısı: 329
385 Mesajına 590 Tane Teşekkür Aldı
kezban is a splendid one to beholdkezban is a splendid one to beholdkezban is a splendid one to beholdkezban is a splendid one to beholdkezban is a splendid one to beholdkezban is a splendid one to beholdkezban is a splendid one to behold
  kezban RSS Feed
Varsayılan Cevap : Hangi Burcun Kadini neyi Bekler?

Kova kadını
Tutucu ve kıskanç mısınız? O zaman bu kadına yaklaşmayın zaten siz de onu uzaktan bile görseniz imkansız olduğunu anlarsınız. Çünkü Kova kadını dış görünüşü ile bile tutucu insanları çileden çıkartabilir. Romantizm en son başvurmanız gereken silah olmalıdır. Romantik bir aşıktan çok, macera sever bir arkadaşla beraber olmayı tercih eder. Onu elde etmenin tek yolu arkadaşlığını kazanmaktır.

Sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekir. Çünkü nerede, ne zaman, ne yapacağını kestiremezsiniz. Çok çabuk aşık olur ve çok çabuk bıkabilir. Bu kısa sürede dostluğunu kazanabilirseniz uzun süre sizinle beraber olur.

Karşı koyamayacağı teklif: "Ne zaman istersen beni ara."

hayır çok yanlışş.evet biraz dengesizlik vardır bende.nerde ne yapacağımı kestirbilemeyebilir insan ama kesinlikle arkadaşlığımı kazanan sevgilim olamaz.çok espirili değil ciddi kişileri severim birde.

konu için teşekkürler ama =)

Alıntı Yaparak Cevapla