...::: Hoşgeldiniz, Sevgili Misafir :::...

İnternetin hoş olmayan yüzüyle çok sık karşılaştığımız bu günlerde, sadece değerli insanların bir araya geldiği Forumsinsi Ailesinde ; şu anda değerli misafirlerimizden biri olarak bulunuyorsunuz.

İsterseniz üye olarak bu güzel ortamda aile üyelerimizden biri olabilir veya her zaman hoş karşılayacağımız misafirlerimizden biri olarak bizi takip edebilirsiniz. Ayrıca üye olmanız durumda ailemizdeki mevcut reklamların hiçbiriyle karşılaşmayacaksınız.

Sitemizle ilgili yaşadığınız her türlü sorunu, veya paylaşmak istediklerinizi bize yazabilirsiniz.

Note: If you do not know Turkish, you can use some basic information to understand what our sections are about. ( Please click here to see )

...İyi günler dileriz...

Geri Git   ForumSinsi.com > Arayışa Son Veren Adres |:::::| Bu Sese Kulak Verin |:::::| > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Aşk & Sevgi Aşk ve Sevgi hakkında herşey bu bölümümüzde...

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

LinkBack Konu Araçları Görünüm Modları

Dudaklarım Kilitli Hoşçakal Bugün

Eski 11-09-2008   #1 (permalink)

gülgüzeli kullanıcısının avatarı

Activity Longevity
9/20 9/20
Today Mesaj
0/5 sssss6647
Üye No: 8722
Teşekkür Sayısı: 1,721
823 Mesajına 1,517 Tane Teşekkür Aldı
gülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond reputegülgüzeli has a reputation beyond repute
  gülgüzeli RSS Feed
Dudaklarım Kilitli Hoşçakal Bugün

Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz

Yaslanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedasi Tipki Dün Gibi Köseye Çekilip Agliyor Bense Yarina Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme.

Dudaklarim Kilitli Hosçakal Bugün!..Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani

Saçlarimda Sakli Kar Beyaz Ve Gözlerimde Hep Telas. Panik Silik Resimler Ortasinda Bir Küçük Çocuktum Hep Konuktu Baska Gün Ve Çok Soguktu Her Geçen Dün. Tipki Sen Gibiydi Giden O Eski Dünler Geçmisin Karanliginda Anilarimdi Onlar Bense Bulamaz Oldum Onlari Hep Selam Gönderdim Geride Kalana Kanitim Yoktu Yarina Yolcularimla Agladim Hiç Misafir Olmamisti Kimse Bunu Ben Anladim. Sonbaharda Katil Oldu Rüzgarlar Öldu Tüm Yapraklar Yagmur Aldi Gözyasi Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavasça. Sen Misali Aglamisti Her Dünüm Usulca.

Dudaklarim Kilitli Hosçakal Bugün Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani.

Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklarimiz

Aynalarda Bugulu Yüzümü Göremez Oldum Ve Iyimserlik Mateminde Sari Gül Tuttum. Hayallerim Yok Oldu Koydugum Yerde Yoktu Hiçbiri Tek Yabanci Bendim Evde Ve Bir Yalanci MumduDogan Günes. Solan Gülümdü Talan Sonuydu Kalan Resimdi Bir Vesikalik Gülen Çocuktum Yüzüme Bakarak Agladim Yüzlesirken Kendimle Hiçkiriklarimla Savasir Oldum Ertelendim Yarina.
Reddedildim Gideni Yolcu Etti Gözlerim Ve Gelene Merhaba Dedi Bu Kimsesiz Dilim Ortalarda Gezinen Oldu Dilenci Ellerim Bu Son Demiydi Sonbaharin Son Yapraginda Son Gülümsemekki Nefesi Son Çekisti Içime Sonbahardi. Güz Agirdi Gün Üzeri Bir Tebessüm Etti Yüz Sakli Kaldi Her Düsende Kirilan Onca Göçebe His Biz Dünden Olma Yarina Varma Garibeyiz.

Acimasizca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlizliklar olur

Dudaklarim Kilitli Hosçakal Bugün Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarinim Kapida Bekliyor Ve Son Veda Zamani.

Yalnizlik Ömrüm Boyunca Tanimadigim Bir Yabanciydi ;Onunla Simdilerde Beraber Uyaniyoruz Her Yeni Güne iki Yalniz Sarkilar YaziyoruzYorgunuzÇok YorgunuzCok Yorgunuz...

Mesajınıza teşekkür lütfunda bulunan değerli üyelerimiz:

Cevap : Dudaklarım Kilitli Hoşçakal Bugün

Eski 11-12-2008   #2 (permalink)

ReBeL kullanıcısının avatarı

Ruh Hali:

Activity Longevity
0/20 2/20
Today Mesaj
0/5 sssssss24
Üye No: 20220
Teşekkür Sayısı: 6
10 Mesajına 11 Tane Teşekkür Aldı
ReBeL İyi Yolda İlerliyor
  ReBeL RSS Feed
Varsayılan Cevap : Dudaklarım Kilitli Hoşçakal Bugün

sagol xD
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık